Bliv international på den rigtige måde

august 20, 2019 stantonoffice.dk 0 Comments

Hvis du er ejer af eller på anden måde involveret i en dansk virksomhed, har du måske overvejet, om man ikke på et tidspunkt skulle gøre sigtet mere internationalt. Det er der selvfølgelig masser af fordele i, da I vil kunne nå ud til en meget større gruppe af potentielle købere. Derfor kan det for mange virksomheder være en rigtig god ide at udvide horisonten lidt og søge ud på det internationale marked. Men før man gør det, er der lige nogle ting at være opmærksom på.

Overvej professionel oversættelse

Første trin er naturligvis at sørge for, at virksomhedens tekster bliver oversat til engelsk. Det gælder både hjemmeside, sociale medier og eventuelle webshops. Og her kan det altså være en rigtig god ide at hyre nogle professionelle til at lave en oversættelse til engelsk. Selvom man sagtens kan snakke sproget i hverdagen, så er der altså forskel på at tale engelsk og skrive det, hvor der er en masse grammatik, man skal have styr på. For at din virksomhed skal se allermest professionel og troværdig ud, er det nødvendigt med et fejlfrit og skarpt sprog, og her kan de professionelle være en god hjælp.

Brug dit netværk

Når dit firma kommer ud på det store verdensmarked, er det nødvendigt at bruge lidt ekstra energi, så din virksomhed ikke bare bliver en i mængden. Her kan det være en god ide at tage fat i sit netværk, professionelt såvel som privat, og høre, om der ikke er nogle ting, de kan hjælpe med. Social kapital er guld værd i dag, så jo flere forbindelser jo bedre. Derudover skal du nok forvente udgifter til reklamer, så du kan være sikker på, at virksomheden bliver opdaget. Det er altså en lang rejse at etablere sig internationalt, men det er også lærerigt, givende og fyldt med nye oplevelser.

Previous Post

Next Post