Den rigtige stol er rygraden i din virksomhed

juni 27, 2017 stantonoffice 0 Comments

Det er helt afgørende for arbejdsmiljøet i din virksomhed og dine medarbejderes sundhed, at du investerer i ordentlige kontorstole. En dårlig stol giver nemlig ikke bare ubehag og fysiske gener, den er også med til at gøre arbejdsdagen lang og slidsom – og det er ikke ligefrem den følelse, du vil give dine medarbejdere.

Alle har forskellige behov

Det vigtigste, du skal gøre, når du skal investere i stole, er at lytte til dine medarbejdere. Der findes et hav af forskellige typer kontorstole, og hvis du køber de forkerte, kan det hurtigt vise sig at være penge lige ud af vinduet. Du kan se et udvalg af kontorstole her.

Nogle steder i virksomheden kan du sagtens købe lækre, moderne stole som både giver et lidt eksklusivt og ambitiøst look. De kan for eksempel bruges i mødelokalet, hvor man ikke sidder mange timer om dagen.

Nogle medarbejdere har til gengæld brug for en ordentlig, ergonomisk stol i hverdagen. Her kan du for eksempel se på stolene fra Canadian Ergo, som kan indstilles på alle tænkelige måder. Selvom en god, ergonomisk stol er lidt dyrere end en almindelig stol, er det en investering i dine medarbejderes sundhed, som vil vise sig i færre sygedage og færre lange sygemeldingsperioder.

For mange kan det også være en god aflastning at have en ståstol, som kan bruges et par gange i løbet af dagen. Den aflaster ryggen og tvinger en til at sidde i en aktiv stilling. I et stillesiddende arbejde er det afgørende, og også her gør du både dig selv og dine medarbejdere en stor tjeneste.

Spar de rigtige steder

Hvis du ikke vil bruge en formue på stolene, er der endnu større grund til at undersøge markedet, inden du køber den første den bedste. Der findes billigere modeller, som kan være rigtig gode, men sørg for at sammenholde dem med jeres behov, og prøv dem gerne fysisk, før du køber.

Samtidig skal du huske, at dine medarbejderes arbejdsdag kan se meget anderledes ud end din, så det, der fungerer for dig, fungerer ikke nødvendigvis for dem – og omvendt.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *