Guide: Spar penge på kontorindretningen

juni 27, 2017 stantonoffice 0 Comments

Det er ikke alle virksomheder, der har råd til at indrette det komplette kontor fra første dag. Det kan hurtigt blive en bekostelig affære, hvis ikke man behersker sig. Heldigvis er der mange penge at spare, så længe man er villig til at gøre lidt for det. Her får du 6 råd til, hvordan du indretter kontoret billigt.

  • Læg en plan og undgå fejlkøbene

Først og fremmest er det vigtigt, at man ikke laver fejlkøb. Det kan nemlig koste dyrt, hvis man køber de forkerte møbler. Brug derfor tid på at skitsere, hvordan rummet skal se ud, samt hvilke møbler der skal indkøbes.

Overvej hvor meget plads, der er til rådighed, til de enkelte møbler. Målene skal være på plads, så du også kan medregne, hvis der er behov for udvidelser.

  • Sammenlign priser

Når du har fundet ud af, hvilke møbler du har brug for, bør du undersøge, hvor du kan få dem billigst. Det kan især være en fordel, hvis der er nogle lokale forhandlere, der har gode tilbud på de møbler, du ønsker dig.

  • Efterspørg altid rabatter

Hvis du køber stort ind ad gangen, er der stor sandsynlighed for, at du kan få mængderabat. Du bør derfor altid efterspørge rabatter, når du skal købe møbler til kontoret. Især hvis du skal købe stort ind af møbler, der har det samme varenummer, har du en fordel, fordi du vil kunne få en mængderabat. Nogen vil mene, at det er at presse citronen, men det kan altså godt betale sig, hvis du kan skære en vis procentdel af prisen.

  • Sørg for at dine kollegaer er tilfredse

Inden du begynder at indkøbe forskellige møbler til kontoret, er det en god idé, hvis du spørger dine kollegaer eller ansatte til råds, inden du investerer pengene. De skal føle sig komfortable med indretningen — det er trods alt dem, der skal sidde og arbejde ved dem. Spørg dem til råds og sørg for, at de er enige i din beslutning.

  • Spar penge på kontorartikler

Kontorartikler kan der oftest spare mange penge på. Eksempelvis blækpatroner til din Canon-printer. Her bør du ikke købe de originale. De er dyrere end de originale, og du kan ikke se forskellen på udskrifterne.

  • Brugte møbler er billigere

Der findes mange muligheder for at købe brugte møbler. Brug Gul & Gratis, Den Blå Avis eller i diverse Facebook-grupper. Du kan samtidig finde forhandlere, der udelukkende sælger brugte møbler, du kan bruge, når kontoret skal indrettes.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *