Hjemmesider behøver ikke at være dyre

august 9, 2018 Bjoern 0 Comments

Hjemmesider er ikke længere for de få, og hvis man har en virksomhed, så er en hjemmeside et absolut must. Det er heller kun dem få som kan finde ud af at lave en hjemmeside, da der nu findes mange metoder der gør det let for alle. Dette gør, at det heller ikke koster det hvide ud ad øjnene at lave en hjemmeside. Det hele afhænger selvfølgelig af hvilket typer hjemmeside, man vil have, og om man selv kan lave den type. Men en ting er sikkert: det bør ikke koste den pris som mange konsulenthuse tager for at lave en hjemmeside.

Hjemmesider der er simple og gratis

Hjemmesider kan mange forskellige ting, og afhængigt af hvad man ønsker, skal man have en bestemt hjemmeside. I dag kan man nemt google sig frem til hjemmesider som er designet til at hjælpe en med sin egen hjemmeside. De fleste af disse hjemmesider er helt gratis, og de viser nemt step for step, hvordan man selv skal gøre. Det er dog ikke de mest komplicerede hjemmesider, og det er begrænset, hvilket indhold man kan have på siden. Mange af dem passer dog perfekt, hvis man fx vil have en lille bloghjemmeside.

Få de professionelle til det

Som nævnt i indledningen så er der flere konsulenthuse som kræver for mange penge for at strikke en hjemmeside sammen. Men det er dog ikke alle som gør dette. 1902 software er en dansk virksomhed som specialiserer sig i at kode mobil-apps og cms-systemer. Cms-systemer er en skabelon til at bygge en hjemmeside og med den rigtige programmør, kan man få skabt en rigtig stærk hjemmeside. Disse hjemmesider kan godt blive brugt som webshop, hvis man tilføjer det rigtige system. 1902 software tilbyder hjemmesider med op imod 40 – 50% besparelse i forhold til andre danske konsulenthuse. Læs mere om 1902 software og cms-systemer her.

 

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *