Kontorindretning i fed stil

marts 15, 2017 stantonoffice 0 Comments

Gør dit kontor til en forlængelse af dit hjem

De to steder du kommer til at tilbringe mest tid i sig liv, er uden tvivl kontoret og hjemmet. Og siden man er udmærket klar over hvor meget tid man tilbringer i sit hjem, har man garanteret ikke spildt meget tid, inden man indrettede det til perfektion. Men dette er ingen grund til at lade kontoret stå til. Her tilbringer du trods alt hele din arbejdsuge, omkring otte timer hver evigt eneste dag. Der er god grund til at udnytte den plads man bliver givet på arbejdspladsen.

Selvom det naturligvis er et projekt at skulle indrette sit kontor, er det muligt blot at tage en lille smule af gangen. Eksempelvis kan man starte i det helt små, som eksempelvis blot at finde nogle måtter til kontoret. Allerede efter en lille ændring, vil det føles som et helt nyt kontor. Og der er god grund til at sørge for at man føler sig godt tilpas i sit hjem-væk-fra-hjemmet. Dette er nemlig en god måde at få en højere arbejdsmoral og derved begynde at arbejde med en forhøjet produktivitet. Det ville heller ikke overraske hvis du vil finde en tendens til at blive gladere for at gå på arbejde.

Sådan kommer du godt i gang

Som sagt giver det ofte mening at tage én ting af gangen, hvis du ikke har pengene til at hyre et helt hold. Tag eventuelt en plante med hjemmefra og tag en tur og køb en masse nye ting. Planter kan virkelig gøre et kontor meget mere levende, hvilket er hvorfor disse er gode at starte med. Der er ikke noget værre, end at komme ind på et helt ensfarvet kontor hver eneste morgen. En god investering er derfor farver. Naturligvis ikke så mange at det er distraherende, blot nok til at give en smule liv i hverdagen.

Der er ingen tid at spilde, når det kommer til indretningen af dit kontor. Selvom det kan virke uoverskueligt at gå i gang med, og muligvis endda som et tidsspilde, er det uden tvivl ikke noget du vil komme til at fortryde. Du vil nemlig hurtigt kunne mærke forandringen i din hverdag, så snart du laver bare den mindste ændring. Der er absolut ingen grund til at dit kontor ikke skal være ligeså indbydende at træde ind i, som dit eget hjem er.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *