Opstart af en cafe

april 15, 2020 stantonoffice.dk 0 Comments

Skal du til at opstarte en cafe eller har du planer om det en dag i fremtiden? Så er du skam det rigtige sted. Her vil du få tips til hvilke ting du skal bruge i starten og hvad du skal have styr på inden du går i gang.

Inden opstart

Inden man begynder at indrette cafeen, er der nogle praktiske ting som skal på plads inden. Et godt sted at starte er, at finde en placering. Hvor skal den være og har du fundet et fint lokale?

Herefter kan man begynde at gruble over et navn. Dette er rigtig vigtigt. Man skal være sikker på, at det er et navn man ikke bliver træt af. Navnet er nemlig ikke noget man bare skifter, især ikke efter et par år, hvor man har opbygget et image.

Indretning

Man kan indrette sin cafe som man har lyst. Dog vil det være en god ide at have et slags tema. For eksempel om det skal være en hyggelig cafe eller en fin cafe. Herefter kan man indrette cafeen ud fra det. Det gør i hvert fald processen meget lettere. Hvis man vil have en hyggelig atmosfære, kunne det være fint med nogle lidt dæmpede lys og stearinlys på bordene. Derudover kunne man eventuelt have nogle hyggekroge, et par sofaer og spil.

Hvis man går efter den mere fine og elegante cafe, så skal man tænke over farverne. Her vil det være en fordel at have monotone farver, som sort og hvid.

Til sidst er det selvfølgelig også vigtigt med catering inventar. Det er en stor beslutning. Et godt tip er at have et sæt som passer sammen, da det helt klart er pænere. Det kan dog være svært at få i fysiske butikker. Vi er så heldige at man kan finde en masse catering inventar online. Her er der typisk mere overblik og derfor lettere at finde sæt.

Previous Post

Next Post