Planlæg den perfekte sommerfest

april 21, 2020 Bjoern 0 Comments

Sommeren nærmer sig, og måske bliver landet åbnet mere op, og det betyder, at det kan blive en god anledning til en sommerfest efter en svær tid. Skal jeres virksomhed også samles om hyggeligt samvær, god mad og gode stunder. En sommerfest kan lige være det, der skal til. Her kan få gode råd til, hvordan I planlægger en sommerfest, som medarbejderne sent vil glemme. 

Sæt de perfekte rammer 

Først og fremmest skal der findes en passende lokation for festlighederne. Afhængigt af virksomhedens størrelse er der forskellige muligheder. En løsning, man sjældent går galt i byen med, er at leje et lokale. På den måde er I garanteret optimale rammer, og skal ikke bekymre jer om plads eller andre udfordringer.

God mad – og rigeligt af den 

Når lokationen er fundet, er det tid til at få menuen på plads. Til enhver god sommerfest hører en god menu til. I kan enten lave et sammenskudsgilde eller bestille maden udefra. Hvis I regner med at blive mange gæster, er sidstnævnte klart at foretrække, da det kan være noget af en mundfuld at lave mad til så mange mennesker. I stedet kan I slappe af nyde en lækker menu med jeres kollegaer. Husk også at sørge for et godt udvalg af drikkevarer og husk at der er mange forskellige smagsløg derude

Et godt grin 

Sidst, men absolut ikke mindst, skal der selvfølgelig være et underholdningsindslag, der kan sætte gang i lattermusklerne. Læg for eksempel en seddel med en udfordring på under hver tallerken. Det kan være eller ”hold en tale om, hvorfor din sidemand er en god kollega”, “hvad er det første der faldet dig ind, når du tænker på din chef” osv. Legen sætter gang i nogle sjove samtaler mellem gæsterne og er især god, hvis de ikke kender hinanden så godt.

Previous Post

Next Post