Styk dine muligheder for job

august 12, 2018 Stantonoffice 0 Comments

At finde job i dag kan være meget vanskeligt for rigtig mange mennesker, men der er heldigvis nogle ting du kan gøre for at forbedre dine chancer for at finde det perfekte match imellem dig og din arbejdsplads. Her bringer vi dig 4 essentielle råd i forhold til at styrke dine chancer for at finde job.

Kurser

En af de ting du kan gøre for at forbedre dine chancer ude i erhvervslivet, er at tage nogle kurser inden for et område du interesserer dig for. På den måde er du bedre stillet end andre, der har samme kompetencer som dig, men ikke har taget et kursus. Vi kan anbefale at tage en BRO’s kommunikationsuddannelse, der giver dig nyttig viden og værktøjer inden for kommunikation, som gavner både dig selv og din organisation.
En medarbejder der ved, hvordan man skriver tekster, der fænger, vil være værdifuld for en hver virksomhed i alle brancher. Sådan et kursus vil give dig en stor konkurrencemæssig fordel i forhold til de resterende jobsøgende. Desuden vil du med dine nye kommunikative evner mestre den perfekte jobansøgning.

Opdater din LinkedIn profil

Det er vigtigt du hele tiden opdaterer din LinkedIn profil med nye kompetencer.
Et vigtigt element i at have en god LinkedIn profil, er at have et professionelt profilbillede. Ifølge LinkedIn giver et billede hele 14 gange flere profilvisninger, og en af disse personer kunne være din potentielle arbejdsgiver.
For at tage et professionelt billede, skal du erhverve dig en god telefon. Specielt IPhone 6 har et godt kamera, og mobilen er forholdsvis billigt, da det er en ældre model. Køb dine covers til iPhone 6 på incover.dk, på den måde sikrer du at din telefon holder længst muligt.

Et andet tip til at optimere din LinkedIn profil, er ved at skrive din beskrivelse af dig selv på engelsk, da der også er folk der rekrutterer medarbejdere fra internationale virksomheder.

Tag initiativ

Et job kommer ikke bare dalende ned fra himlen. Du skal selv tage initiativerne. Hvis du finder en virksomhed, som du ønsker at være en del af, er et godt råd at sende en videoansøgning. På den måde kan den potentielle arbejdsgiver via dit kropssprog tyde hvilken person du er, og det vil oftest komme dig til gode, da du har mulighed for at øve dig på hvad du skal sige, og hvordan dit kropssprog skal være.
Desuden er videoafleveringer stadig lidt usædvanlige, og du vil derfor være sikker på, at de vil kunne huske dig.

Forbered dig

I forlængelse af at skulle tage initiativ, kommer forberedelse. For at lave en videoansøgning skal du stadig have lavet en velovervejet plan for hvad du vil sige. Så inden du begynder at lave manuskript til videoafleveringen, er det vigtigt at du undersøger virksomhedens nøglepersoner og udfordringer. Måske ville du kunne sige noget i din videoansøgning, som relaterer sig til deres udfordring.
Det viser engagement og forståelse for virksomheden, hvilket altid er et positivt signal at sende.

Med disse 4 råd er vi sikre på, at dit nye job er lige om hjørnet. Når du har gjort alt dit forarbejde grundigt, kan du med god samvittighed vente tålmodigt på, at der er en arbejdsgiver, der ringer.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *