Derfor skal du hyre en tekstforfatter til dit indhold

december 30, 2019 Bjoern 0 Comments

Der er generelt fire ting der sælger dig online (hvis man ser bort fra annoncering). Tre af dem er noget du selv er herre over på din hjemmeside. Det er dine videoer, dine billeder, dine tekster. Det sidste er noget, du ikke selv kan bestemme, men som du alligevel kan gøre meget for. Det er nemlig dit online omdømme. Det betyder mere og mere i en tid hvor mange tjekker en hjemmesiden inden de handler der. Du skaber et godt omdømme ved at behandle dine kunder godt og give dem en god service.

For at få muligheden for at give kunder en god oplevelse, kræver det naturligvis at de rent faktisk bliver kunder. Her kommer de tre første ting i spil. Hvis du gerne vil sælge dig selv, eller nogle produkter online, skal alle dele nemlig overvejes grundigt. Sørg for at dine billeder er knivskarpe og unikke. Man kan nå langt med en nye smartphone og den rette belysning, men skal det være rigtig lækkert, skal der større kræfter til. Så en professionel fotograf er klart at anbefale til de vigtigste billeder.

Video KAN alt efter branche være en god måde at skabe salg på. Det giver liv og dynamik på din hjemmeside og kan bruges på mange forskellige platforme. Igen kan det være en god ide at alliere sig med en dygtig fotograf til de vigtigste videoer, der skal sælge virksomheden.

Endelig er der teksten, og denne er rent faktisk vigtigere, end mange lige går og tror. Teksten er det der skal sælge din hjemmeside på den lange bane, også overfor Google. At have gode og korrekte tekster er derfor også alfa omega for succes. Du kan naturligvis skrive dem selv, men som det er med mange ting, så skal man gøre det man er bedst til, og lade andre om det samme. Det er derfor fornuftigt at alliere sig med en tekstforfatter, der enten kan skrive teksterne eller spidse dem til og gøre dem mere profesionelle.

Hvis man har dårlig tekst kan det skræmme potentielle kunder væk, da det sender et dårligt signal og virker uprofessionelt. Så selvom det er penge, der skal bruges er denne investering i langt de fleste tilfælde givet rigtig godt ud.

Previous Post

Next Post