Dartspil

Derfor skal I have et dartspil på kontoret

oktober 31, 2017 Bjoern 0 Comments

Mange kontorer er indrettet helt simpelt med hvide vægge, enkle borde og stole og måske et stykke kunst på væggen. Men faktisk er der grund til at tænke ud af boksen, når I indretter kontoret. Det gør nemlig slet ingenting, hvis kontoret lægger op til leg og inviterer til små pauser i hverdagen.

Hjernen har brug for pauser

Vores hjerne er nemlig slet ikke indrettet til at arbejde mange timer i træk, og den kan nemt blive overbelastet. En af årsagerne til stress og udbrændthed er faktisk helt direkte, at hjernen ikke får små pauser i løbet af dagen.

Faktisk fungerer hjernen ligesom resten af kroppen, der har brug for en pause, når den har været i gang. Der findes forskellige anbefalinger til, hvor ofte man skal holde pause, men man skal som udgangspunkt ikke koncentrere sig i mere end 90 minutter ad gangen. Nogle anbefaler endda at holde pause hver time, og det er heller ikke en dårlig idé.

Selvom det kan lyde af meget at holde pause så tit, skal du ikke være bekymret for produktiviteten. Undersøgelser har nemlig vist, at de aktive perioder bliver mere produktive, så man i sidste ende faktisk får mere ud af dagen, selvom man holder mange pauser.

Adspredelse er nøglen

Pausen skal være på cirka 10-20, minutter, og den skal gerne foregå helt væk fra arbejdet. Og det er her, et dartspil kommer ind i billedet. Et godt spil er nemlig en rigtig god aktivitet for hjernen, som giver ro og adspredelse. Et fodboldbord eller et spil tennis har samme effekt, men de fylder noget mere.

Det smarte ved dart er nemlig, at pladen ikke fylder noget, og den kan hænge næsten hvor som helst. I kan eventuelt lægge pilene i en lille kurv, der også monteres på væggen. Så skal de bare lægges i kurven efter endt spil, og gør ikke noget væsen af sig. Samtidig giver dartskiven ekstra liv i rummet og pynter diskret på væggen.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *