Et spørgsmål om den rette a-kasse

februar 26, 2022 Admin 0 Comments

Vi kan alle ende i en situation, hvor vi enten bliver opsagt eller føler os nødsaget til at kvitte jobbet uden at have et andet på hånden.

I sådan en situation er det væsentligt, at man har en a-kasse, der matcher ens behov, så man kan komme bedst og hurtigst muligt igennem ens ledighedsperiode.

Kender a-kassen eksempelvis til lige præcis din faglighed, og kan de give sparring på de parametre, som du har behov for?

Bliv klogere på, hvad du bør overveje, når det kommer til valg af a-kasse her: https://akasser.ekstrabladet.dk.

Virksomhedsejer og a-kassemedlem?

Hvis du er virksomhedsejer, er det en god idé at lade sig sikre gennem en a-kasse, der ved noget om, hvad man som selvstændig har brug for sparring på, hvis man skulle komme i den situation, at man må dreje nøglen om.

Det kan også være, at du som selvstændig for en periode har behov for at få supplerende dagpenge gennem din a-kasse, fordi dit indtægtsniveau er for lavt.

I sådan et tilfælde er det godt at være dækket ind hos en a-kasse, der har erfaring med at hjælpe selvstændige.

Hvad skal jeg overhovedet bruge min a-kasse til?

Måske er du en af dem, der tænker, at du aldrig får behov for at bruge en a-kasse til noget.

Måske fordi du aldrig har oplevet problemer med ledighed eller økonomi og tænker, at du hellere vil stå i kassen end være ledig.

Men realiteten er bare, at det slet ikke er sikkert, at du kan få stillingen i kassen. I mange tilfælde er du enten for overkvalificeret, eller din manglende motivation for jobbet skinner igennem.

Så selvom man tænker, at man altid hellere vil arbejde end være ledig, så kan man risikere, at der ikke er et alternativ.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *