Kvaliteten af din søvn er lig med kvaliteten af din produktivitet

juni 27, 2017 stantonoffice 0 Comments

Hvis du går rundt og føler, at du ikke har nok energi til at kunne følge ordentligt med og til at få lavet dine arbejdsopgaver så hurtigt, som du gerne vil kunne, så skulle du måske tage et kig på, hvordan dit søvnmønster ser ud. Du kender måske ikke alvoren bag, men sandheden er, at den søvn du får og den hvile, du giver din krop er dybt afgørende for, hvor produktiv du har mulighed for at være på arbejdspladsen. Vi giver dig her nedenunder 3 gode råd til, hvad du kan gøre, for at blive den mest mulige produktive person.  

God søvn giver os energi til at løse hverdagens problemer

I enhver persons hverdag opstår der altid konflikter og generelt bare ting, der skal løses. For at kunne løse ting, skal man kunne tænke klart i sit hoved, og det er helt naturligt og menneskeligt ikke at kunne gøre det, hvis man ikke har fået en ordentlig og god nats søvn. Der er flere ting man kan gøre for at forbedre sin søvn om natten. Først og fremmest er det en god idé at komme i seng før kl. 00. Måske endda omkring kl. 22 eller 23. På den måde får man et par gode og dybe timers søvn. Det er nemlig før kl. 00 at man sover bedst og tungest. Samtidig skal du lade være med at feste for meget. At sove om dagen i stedet for om natten får man simpelthen bare ikke ligeså god søvn ud af, som hvis man fik en fuld 8 timers om natten. Den gode søvn, opnår du når du sover i et rum som er perfekt indrettet til at sove godt, en god springmadras kan du finde ved at klikke her, og en god moskusdundyne kan du finde her.

Kost og daglig motion er lige så vigtigt

Det er utrolig essentielt også at være opmærksom på at give kroppen den motion og mad oveni, som den har brug for. Kroppen kan naturligvis ikke nøjes med at få søvn, den har også super meget brug for at få motion hver evig eneste dag og nærende kost. Det vil sige, at du skal huske at give den de vitaminer, proteiner osv den har brug for, så den kan holde sig sund og rask. Det kan eventuelt være en god idé at lave en form for plan, du kan følge lidt løst i løbet af ugen. Du kan for eksempel lave en plan over, hvordan og hvornår du vil træne din krop og også, hvad du har tænkt dig at lave til aftensmad i løbet af ugen. På den måde kan du planlægge og være sikker på, at du giver din krop det, den har brug for.  

Fokuser på få ting og øg produktiviteten

Nogle gange kan alle de ting, man føler man skal nå, godt hobe sig op og føles som et kæmpe pres på ens skuldre. Det kan være svært at overskue alle de små detaljer, man skal have styr på i hverdagen, og det kan godt føre til stress og ubehag.For at undgå stress i hverdagen og for at sikre dig, at din produktivitet øges samtidig med, så kan det være en rigtig god idé at skrive en liste over de ting, du skal nå. Så behøver du ikke gå rundt og skulle huske på alle de ting, du skal nå. Du ved, du har dem skrevet ned på papir, og det giver en form for ro i hovedet. På den måde kan du også tage tingene på listen fra en ende af. Du starter med opgave nummer 1 og gør den helt færdig, før du begynder på nummer 2. Sådan bliver du ved, og før du ved af det, vil du have krydset hele din liste af, og du vil føle det som om, at det hele glider lidt lettere. Det er en rigtig god arbejdsmetode.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *