Udvid dine kompetencer

november 27, 2020 stantonoffice.dk 0 Comments

Uanset om du har egen virksomhed eller er ansat i en, så bruger du højst sandsynligt en computer i dit arbejde. Måske foregår alle dine arbejdsopgaver på en computer. Der er rigtig mange, der sidder foran skærmen i al deres arbejdstid.

Man kan meget på en computer. Man kan udforme dokumenter, gemme oplysninger, kommunikere og markedsføre. Også virksomhedens regnskab kan ordnes på en computer. Det hele kræver dog, at man kan finde ud af at bruge computeren og de nødvendige programmer. Det kræver, at man har de rette kompetencer.

Tag et kursus

Mangler du kompetencer, så kan du gøre noget ved det. Du kan tilegne dig viden og lære at bruge de programmer, der er brug for i dit arbejde.

Du kan prøve dig frem og langsomt lære programmerne at kende selv. Hvis du generelt er god til computere, kan du nå et stykke vej på den måde. Det vil dog gå hurtigere og være mere velorganiseret, hvis du tager et kursus.

Du kan benytte dig af Danmarks førende Office 365 og Sharepoint adaption- og kursusudbyder. Hvis du fx mangler kompetencer inden for programmerne i Office 365, kan du med et kursus tilegne dig dem. Du kan få helt styr på, hvordan et program fungerer, og hvad det kan. Så kan du begynde at implementere det i dit arbejde og måske forenkle dine arbejdsgange.

Få hjælp og støtte

Nogle mennesker kan godt lide at finde ud af ting selv. Med komplekse ting som computerprogrammer med mange funktioner kan det dog være en god idé at få lidt hjælp. En underviser kan guide dig i den rigtige retning og hjælpe dig videre. Du kan få svar på de specifikke spørgsmål, der dukker op i dit hoved undervejs. Du kan også blive holdt lidt i ørerne, så du ikke giver op.

Skal du lære et nyt computerprogram at kende, så gør det via et kursus. Du kan få hjælp og støtte hele vejen, og du kan få vist funktioner, som du ikke selv havde opdaget.

Viden er vigtig

Computere bliver en større og større del af vores liv. Vil man fungere godt i nutidens samfund, så kommer man ikke uden om lidt it. Man skal altså have en vis forståelse for, hvordan teknikken virker. Det samme gælder på arbejdet. Meget arbejde foregår ved en skærm i dag. Mange opgaver er rykket online. Derfor har du brug for at kunne betjene de værktøjer, der er.

For mange år siden skulle man lære at bruge en kugleramme. I dag skal du lære at bruge Excel. Har du ikke den kompetence, så kan du ikke passe et job, hvor den kræves. Jo flere kompetencer, du har, jo flere opgaver kan du løse, og desto nemmere er det at finde et job, du kan varetage.

Previous Post

Next Post