Mere en blot rekruttering

august 22, 2018 Stantonoffice 0 Comments

Ønsker dig og din virksomhed i forbindelse med rekruttering at brande virksomheden? Så kan du med fordel benytte Search and Selection. Samtidig har du også mulighed for at tiltrække specifikke kandidater til anvendelsen af nøje udvalgte medier. Det kunne være kandidater, der ønsker at komme hjem fra en stilling i udlandet. Men når den helt rigtig mellemleder skal findes, ligger der et stort og grundigt arbejde bag, som kræver viden om og forståelse af markedet, forretningsmæssig viden og branchespecifik viden, tilstrækkelige ressourcer, erfaring og gennem prøvede koncepter. Alt dette har du mulighed for at få, når du vælger et Search og Selection forløb hos os. Vi tager dig i hånden hele vejen igennem og finder den bedste løsning både for din virksomhed og dine medarbejder, således vi sikrer en langtidsholdbar ansættelse.

Forløbet

Det kan være svært, hvis ikke man har prøvet forløbet før, at vide, hvordan det foregår. Det foregår på den måde, at rekrutteringsprocessen igangsættes med en foranalyse, hvor både virksomheds- og stillingsprofilen fastlægges. Vi kommer til at gå tæt og udfordre dig på diverse spørgsmål, således vi sikrer, at vi har en fælles forståelse for den profil, der søges. Dette gør, at vi kan levere et højt kvalificeret kandidatfelt og indarbejder virksomhedens værdier i søgningen. Når vi skal igangsætte forløbet fastlægger vi sammen med dig en kommunikationsplan til opgaven, hvor vi kortlægger, hvordan vi går til markedet, og hvordan det skal formidles for at sikre en optimal kommunikation og PR-mæssig branding af virksomheden. I forløbet har vi et tæt samarbejder med den rekrutterende leder og HR. Vi løser derfor alle opgaver som et fælles team, hvoraf opgaven bemandes med et team af konsulenter, researchere og supportere. Vi er derfor i stand til at håndtere mange forskellige opgaver samt flere opgaver ad gangen.

Det oplever virksomheden

Ved dette forløb vil I som virksomhed opleve, at løsningen er målrettet jeres aktuelle situation og tager hensyn til markedssituationen. I vil få ugentlige opdateringer, så i er opdateret på, hvor vi er i processen. Dernæst vil i opleve velafprøvede effektive processer, som er gennemtestede og dokumenterede. Hvis i mangler en mellemleder og dette lyder, som noget for jer, så tøv ikke med at læse mere her.

 

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *