3 forslag til alternativ underholdning til firmajulefrokosten

august 12, 2020 Bjoern 0 Comments

Firmajulefrokosten bør ikke udelukkende handle om, at der skal spises julemad, drikkes snaps og spilles pakkeleg. Der bør også være en form for underholdning, som kan danne ramme om dagen, før I går til bords. Her får du 3 bud på alternative aktiviteter til julefrokosten.

Står du for at skulle arrangere den årlige firmajulefrokost, er det vigtigt, at du samtidig sørger for, at der er noget at lave i den tid, hvor I ikke skal spise mad og hygge omkring julebordet. Hvis du vil sikre, at julefrokosten går over i historien blandt medarbejderne, følger herunder en række tips til, hvordan du sikrer aftenens underholdning.

1: Paintball

Paintball er som regel noget, man forbinder med polterabender eller teambuilding. Det er sjovt, og så styrker det sammenholdet. Hvis du vil sikre dig, at tiden kommer til at gå med noget, der både er underholdende og rent faktisk styrker virksomheden, kan paintball være en fremragende aktivitet i løbet af dagen.

2: Bowling

Bowling er sjovt, og så må der gerne drikkes øl imens. Hvis du vil være sikker på, at årets julefrokost bliver et hit, kan du derfor med fordel invitere dine kolleger med ud at bowle i løbet af dagen. 

Der findes masser af forskellige steder, hvor der er mulighed for at bowle, og det er de færreste byer, der ikke har en bowlinghal eller ligger i nogenlunde afstand til en. I kan desuden slå to fluer med et smæk, hvis I samtidig spiser der, hvor I skal ud at bowle.

3: Musik

Hvorfor ikke stable en koncert på benene til årets firmajulefrokost? Det kan måske lyde som noget af et arbejde, men der findes forskellige eventbureauer, som arrangerer firmajulefrokost, hvor der kommer artister og spiller i løbet af aftenen.

Du kan eksempelvis booke en julefrokost gennem Grunkevent.dk, hvor de står for at arrangere julemaden og underholdning i form af musik fra en populær musiker. Det bliver ikke nemmere at afholde en firmajulefrokost, som med garanti bliver en succes. 

Previous Post

Next Post