Leasing af møbler til virksomheden

juni 30, 2020 Bjoern 0 Comments

De findes nok ikke mange, der ikke er bekendte med leasing, når det kommer til biler. Når virksomheder skal have nye biler, er det stort set altid leasing, der bliver brugt. Skulle en større virksomhed ud og købe 100 biler eller endnu flere, ville denne udgift naturligvis blive meget voldsom. Ved at lease bilerne bliver denne omkostning væsentlig lavere, og giver ikke de samme risici for uforudsete udgifter.

Der er måske også en del der har hørt om leasing af elektronik. Hvis en virksomhed har rigtigt meget dyrt IT udstyr, der ofte skal skiftes, kan det være en fordel for dem at lease dette, så der ikke kommer de store omkostninger hvert eller hvert andet år.

Leasing af møbler

år det kommer til møbler, er dette ikke noget, der er voldsomt mange der forbinder med leasing. Det er dog en metode, der vinder mere og mere frem. En af dem der udbyder det, er den københavnske møbelforretning Designovation. Her er det både muligt at leje eller at lease møbler til en virksomhed. Dog kræver det, at leasingbeløbet er minium 35.000, er der tale om en større virksomhed, der skal bruge mange møbler, får dette da også meget hurtigt ben at gå på.

Især hvis der er tale om nye afdelinger eller helt nye virksomheder af en vis størrelse, kan det være en meget stor investering at skulle møblere det. Ved at lease dem, har man en række fordele. Den største er naturligvis, at man beholder likviditeten i virksomheden. Det er nemt at budgettere med investeringen i møbler, og det er 100% fradragsberettiget.

Som det altid er med den slags, så er det naturligvis billigere at købe det kontant, hvis likviditeten ikke er et problem. De fleste vil dog gerne beholde så meget likviditet som muligt i deres virksomhed. Samtidig gør det, det meget lettere, hvis man gene vil udskifte møbler oftere.

Previous Post

Next Post