Frisk luft er essentielt for sundheden

juni 29, 2018 Bjoern 0 Comments

De fleste af os ved godt, at vi skal lufte ud i hvert fald to gange om dagen i vores hjem, så der både morgen og aften kommer en masse frisk luft ind, der er nødvendigt for at skabe et godt klima. Det er desværre langt de færreste der husker, at dette også gælder på kontoret.

På den måde er aircondition rent faktisk blevet en dårlig tendens på de danske arbejdspladser. For de fleste er klar over, at aircon kun virker ordentligt hvis vinduerne er lukket. Så selvom temperaturen er den rette, kan det sagtens tænkes at luften ikke er optimal, fordi det mere eller mindre er den samme luft der cirkulerer rundt i lokalet.

Et godt indeklima er ikke kun godt for sundheden, undersøgelser viser også, at det er godt for produktiviten, da det godt kan være sløvende, hvis luften ikke er ren, og en hver ved at sløvende ikke går specielt godt i hånd med effektiv.  Det er derfor en rigtig god ide at sørge for at der bliver luftet ud, også selvom det mindsker effektiviteten af air con anlægget lidt.

hold insekterne ude.

De fleste der arbejder på kontor for tiden, vil nok gerne skrive under på, at det er ganske lummert. Mange kontorer har naturligvis aircondition, men der er stadig mange der foretrækker at få lidt frisk luft ind, også selvom det kan være lummert. Med frisk luft følger desværre også ofte insekter som bier, fluer og myg, når eftermiddagen begynder at gå på hæld.

Så selvom de fleste gerne vil arbejde i god og frisk luft, så er det uden tvivl de færreste, der sætter pris på at det er i samværd med irriterende insekter. Det kan derfor være en rigtig god ide at købe insektnet til de vinduer der skal åbnes, på den måde slipper for man at skulle side og vigte dyr væk, men samtidig får man frisk luft ind.

 

 

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *