Skyen redder dig

juli 8, 2018 Stantonoffice 0 Comments

Vi har næsten alle prøvet det; at computeren lukker ned, og alt går tabt. Vi føler, at vores verden falder sammen. I dag bruger vi vores computer til næsten alt. Gymnasieelever benytter computeren i alle fag – herunder også matematik, hvor man førhen skrev alt i hånden. På arbejdspladser benytter man sig af computer og IT. Så hvad gør vi, hvis computeren lukker ned og alle dokumenter går tabt? Vi benytter cloud backup, som er dinnye sikkerhed. Læs mere på siden her om, hvordan du kommer godt i gang med at benytte den digitale sky og får en positiv oplevelse med det.

 

Hvad er cloud backup?

Hvis uheldet er ude, og du oplever datatab, så er cloud backup måden, hvorpå du kan sikre dig mod datatab. Det er faktisk meget simpelt. En backup af computeren sikrer dig mod tab. Det betyder, at du har en ekstra kopi af en eller flere filer liggende et andet sted end på din egen computer – her kommer ordet ’cloud’ i spil, da filerne oftest er gemt i en sky. Når dine filer befinder sig i skyen, er de fysisk uafhængige af din computer og dit lokalitet. Sikkerhedskopien vil være tilgængelig overalt, så længe du har adgang til internettet, fordi filerne ligger i den såkaldte sky. Dette er en kæmpe sikkerhed for dig selv, da du ikke skal bekymre dig om dine filer, hvis du en dag oplever, at harddisken går kold, eller din computer bliver stjålet. Du har altid filerne sikret i din egen unikke sky.

 

Mange spillere på markedet

Inden du kaster dig over cloud backup og den magiske sky, er det rigtig vigtigt, at du undersøger markedet og finder den rigtige udbyder, som passer nøjagtigt til dine behov. Hvilken kapacitet skal din cloud backup have? Hvor meget vil du betale for, at have dine filer sikret? Du skal også huske at undersøge udbyderenes troværdighed – opnår de ifølge dig troværdighed til at bevare dine dyrebare filer? Når det så er sagt, så kast dig ud i projektet, for inden du har set dig om, er uheldet ude og dermed for sent at hente filerne i skyen, hvis ikke sikkerhedskopien har fundet sted. Så frem med søgeværktøjerne og sæt i gang – snart bliver skyen din bedste ven!

 

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *