Ny Bluetooth højtaler? Vi guider dig igennem til det bedste køb!

september 7, 2017 stantonoffice 0 Comments

 

Skal du have en ny bluetooth højtaler, skal du købe den på nettet. Priser på Bluetooth højtalere er markant lavere og udvalget er langt større. Markedet et enormt og der findes rigtig mange af netbutikker som tilbyder elektronik, især bluetooth højtalere. En af de helt store fordele ved at handle på nettet, er at du har mulighed for at sammenligne priser og specifikationer på de forskellige modeller.

Der findes virkelig mange bluetooth højtalere, hvor pris og kvalitet kan variere voldsomt. Som med så meget andet, bør du altid undersøge markedet inden køb. I de senere år er markedet for forskellige Bluetooth højtaler eksploderet voldsomt og rigtig mange elektronikbutikker sælger dem. Men hvad skal du være opmærksom på når du køber en bluetooth højtaler og hvilket formål skal den kunne dække, det giver vi dig svaret på her. Vi har nemlig taget et kig på de mest populære bærbare og transportable bluetooth højtalere. Alle priser og modeller er fundet på elgiganten.dk og power.dk, som er webshops med med stor erfaring og rigtig mange kunder.

Sammenlign altid de samme specifikationer, og kig altid på de vigtigste ting. For at se på hvilke højtaler som er bedst, er der nogle forskellige parametere du kan måle på. . Det kan f.eks. være batteriet i højtaleren, som er en vigtig faktor, både størrelsen på batterier og om det er genopladeligt. Ligeledes er det utrolig vigtigt hvor lang tid den enkelte højtaler kan spille på en fuld opladning. Udgangseffekten spiller også en stor rolle, for den enkelte højtaler. Der findes også en lang række mindre vigtige specifikationer, som jackstik, indbygget mikrofon, opladerstik og den slags.

Disse tre populære højtalere vil være et godt køb, fra de ovenstående webshops og giver vores bud på hvad der er den bedste og hvor den skal købes.

Ultimate Ears Roll 2 Bluetooth

+Plads til jackstik

+Indbygget mikrofon til mobilsamtaler

+Internetopkobling

+Kan afspille og gemme webradiostationer

-Dårlig batteritid – kun 8 timer på en opladning.

Pris 799 kroner, set på Elgiganten

 

Sony XB3 trådløs bærbar højttaler SRSXB3 – blå

 

+Plads til jackstik

+Lang batteritid – 24 timer på en opladning

+Meget praktisk og flot design

+Let bluetooth opkobling til mobil og tablet

+Indbygget mikrofon til mobilsamtaler

+God lyd til prisen

Pris 597 kroner, set i Power.

 

JBL Flip 4 trådløs højttaler – sort

 

+God lyd

+Lang batteritid – 24 timer på en opladning

+Plads til jackstik

+Indbygget mikrofon til mobilsamtaler

– Lidt høj pris

Pris 1.199 kroner, set i Elgiganten.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *