Overvejer du kryptoinvestering? Så læs med her

april 19, 2018 Stantonoffice 0 Comments

Det er i dag muligt at investere din formue på andre måder end at sætte pengene i banken eller investere i aktier. I dag er det også muligt at spekulere og handle med kryptovalutaer, altså digitale valutaer. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved alle typer af investeringer, men med en kryptoinvestering opnår du bl.a.:

  • Fuld anonymitet da en kryptering slører oplysninger om modtager og afsender
  • Et potentielt stort afkast kan opnås ved at købe og sælge på de rigtige tidspunkter
  • Hurtig transanktion da en overførsel fra den ene ende af verden til den anden kan ske på ganske få minutter

Der er flere tusinde kryptovalutaer på markedet, hvorfor det kan være svært at finde ud af, hvilken der er værd at investere i. Dog er der nogle mere populær end andre. En af de populære på markedet lige nu er Litecoin, som anses som værende alternativet til den oprindelige kryptovaluta, Bitcoin.

Litecoin er den hurtigste kryptovaluta

Litecoin er en decentral møntenhed, hvilket betyder at det ikke er nødvendigt at inddrage en mellemmand. Litecoin sikrer dig derfor en handelsfrihed, som er svær at matche andre steder. Derudover gør valutaen brug af blockchain-teknologien som er med til at sikre ikke mindst hurtige men også intelligente betalinger. Teknologien gør, at denne valuta leverer markant hurtigere transanktioner end mange andre kryptovalutaer. Set i forhold til en almindelig bankoverførsel er der altså virkelig meget tid at spare, hvilket kan være en stor fordel i dag, hvor det oftest er fordelagtigt at tingene går meget stærkt.

Litecoin som investering

Alle former for investeringer vil altid være risikofyldte. Nogle mere end andre. Det er derfor vigtigt, at du undersøger markedet og finder ud af, hvilken valuta du er villig til at investere i. Du kan derfor læse mere om, hvordan du bedst investere med kryptovalutaen Litecoin her.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *