Råd til at finde de rette lokaler til din virksomhed

maj 3, 2018 Stantonoffice 0 Comments

Om du er et nystartet iværksætterselskab eller har drevet virksomhed i mange år, så er det en stor beslutning at træffe, hvor man skal have sin virksomhed placeret. Lokalerne kræver desuden den helt rette atmosfære og ikke mindst plads til eksempelvis:

  • Lager
  • Udstilling
  • Kontor
  • Køkken
  • Mødelokale

Måske har I brug for mere plads, fordi det går godt, og der skal ansættes flere og være mere lager, eller også skal der bare ske noget nyt. I denne guide, får I råd til, hvad I skal huske på, når I skal finde nye lokaler.

Hav målgruppen for øje

Noget af det, som står højest på listen, og det gør det ofte, det er: kunder. De er også vigtige i forhold til virksomhedens placering. Er du en virksomhed, som kræver meget synlighed og skal være tæt på kunden, så vil det mest fordelagtige for dig være at få en placering ud til en hovedgade. Desuden skal I tænke i indretning, som skal passe til jeres produkt, og den stemning I vil skabe. Skal der være en følelse af et rummeligt rum, er det en god idé med højt til loftet og masser af plads. Man skal kunne se virksomheden i det.

Hvis du er en online forhandler, og det meste kommunikation foregår online, så er placeringen måske ikke ligeså væsentlig. Placeringen er mest vigtig i forhold til dit privatliv herunder afstanden til og fra arbejde. Her vægter det formentligt også, hvor meget plads der er til lager, hvis du er en webshop.

Undersøg markedet

Afhængig af din virksomheds størrelse, kan tvivlen især være på, om du skal købe eller leje lokaler. Er du en mindre virksomhed, som har et usikkert budget lige nu, fordi du måske er i opstartsfasen, da kan du starte med at leje et lokale. Uanset hvad, anbefales det, at du undersøger markedet både i forhold til køb og leje. Ønsker du hjælp til at finde det rigtige lokale, kan du se mere her.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *