Så meget betyder kontorindretningen for et produktivt arbejdsmiljø

december 14, 2016 stantonoffice 0 Comments

Er du enig, at indretning spiller en massiv rolle i at forbedre produktiviteten i virksomheden og den generelle holdning af arbejdstagere? I dag er kontorer bliver taget til et helt nyt niveau af skønhed og funktionalitet. De fleste virksomheder, der sigter for konkurrenceevnen og dominans i branchen investere i smart kontor design.

Men hvad er de ting, du bør kigge ind, når designe dit kontor? Nedenfor er de vigtigste komponenter i en god indretning til kontorer:

Gulvet kan betyde den store forskel

Forskellige aktiviteter er gennemført på arbejdspladsen dagligt. Bemærkning om komfort og funktion. Sørg for, at arbejdsborde og andet udstyr er placeret lige ret for de ansatte besætter et bestemt rum. Du ville vide, at du har en smart gulv layout, hvis dette giver den blødeste strøm af drift.

Sænk lyden med lydisolering

Lydisolerede ruder og vægge og andre støjreduktion funktioner bør gennemføres. Lyden af ​​trafikken udenfor, klik-klikke af kvinders høje hæle på gulvet, de samtaler foregår i et andet rum, osv er distraherende. Disse lyde kan være irriterende for arbejdstagerne. Koncentration er tabt og kvaliteten af ​​arbejdet er reduceret.

Lyset har stor betydning

Dette er meget vigtigt i enhver arbejdsplads. Kvaliteten af ​​lys bør ikke stamme øjnene. Vælg en kombination af naturlige og kunstige lyskilder, når designe dit kontor. Naturlig belysning er miljøvenlige og bedst af alt hjælper dig med at spare på el. Kunstigt lys på den anden side er smarte måder at belyse et område effektivt.

Vinduer og Gardiner

Arbejdspladserne bør ikke blændet af mørket. Tillad nok sollys ind på kontoret ved at have nok antal vinduer i passende størrelser. Store vinduer vil give plads nok belysning og ventilation i løbet af dagen. Ved konstruktionen, placerer vinduerne systematisk i retning af solen. For at styre mængden af ​​lys, der kommer gennem vinduerne, installere gardiner, skodder eller persienner. Disse indvendige stykker er en del af kontoret dekoration, så sørg for at du vælger gardiner, der supplerer det overordnede tema.

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *