Skal du have indrettet møde- eller konferencelokaler?

juni 26, 2018 Stantonoffice 0 Comments

Er jeres nuværende møde- eller konferencelokaler ikke indbydende og umoderne? Så er det måske på tide, at investere i dine lokaler så de fremstår flotte og moderne og ikke mindst indbyder til læring. Tuxen AV-Center har stor erfaring, når det kommer til indretning af møde- og konferencelokaler med diverse professionelt AV udstyr.

Skærmen er det vigtigste udstyr i et mødelokale
Der er flere løsninger på markedet, derfor vil du nedenfor kunne læse lidt mere om tre af de mest populære skærm løsninger der findes.

  • Projektor løsningen
    Projektorer kan leveres fra en mindre projektor med en lumen på 500 og helt op til fuld HD projektorer med en lumen på 20000. Vær dog opmærksom på, at med en projektor skal der også investeres i et lærred.
  • Skærm løsningen
    Store fladskærme er i dag meget billigere, end de var engang, og de kan fås med og uden touch. En fladskærm giver et mere klart billede end ved en projektor, hvorfor det kan være at foretrække i mindre mødelokaler. Fladskærme kan leveres fra 20” til 200”.
  • LED løsningen
    LED teknologien har større lysstyrke end traditionelle projektorer, og teknologien giver mulighed for at skabe unikke skærmløsninger. LED kan fås både som inde- og udendørs skærme og kan leveres i specialmål. LED løsningen egner sig især til sportsarrangementer, som reklameskilte eller lignende.

TUXEN kan vejlede dig
Det kan dog være svært at vide hvilken skærmløsning, der vil være at foretrække til dit lokale, men her kan Tuxen AV-Center råde og vejlede dig.  Her kan du læse meget mere om, hvad Tuxen AV-Center kan tilbyde dig.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *