vandfri urinal

Tænk grønt med vandfrie urinaler i virksomheden

juni 29, 2017 Stantonoffice 0 Comments

Vandfrie urinaler er uden tvivl fremtiden, med den miljørigtige tankegang vil der ikke gå mange år før at en stor del af de danske urinaler vil være udskiftet med de almindelige af slagsen. Det er både miljørigtigt korrekt og også en stor besparelse i vand, med flere urinaler og mange kunder kan du som virksomhed spare mange penge på vand hvert år. Et almindeligt urinal bruger meget vand og det kan have brug for en skarpere rengøring end de nye vandfrie typer.

Det kan i længden også påvirke rengøringsomkostningerne på dine toiletter. Miljøet er og bliver et stort emne både nu og i fremtiden, men med den nye teknologi kan du allerede nu være godt på vej mod din næste nye miljørigtige investering.

vandfri urinal

Oplev et renere toilet

Et almindeligt urinal som bruger vand har ikke samme porøsitet som den nye teknologi frembringer i de nye vandfrie urinaler. Et vandfri urinal er produceret i polykarbonat som er en plastik som er så porøs, at bakterier ikke kan leve på den, det betyder at du slipper for lugten på toilettet, og du har ikke længere brug for duftsten i store mængder som du før har været nødt til at benytte. Urinalet er fremstillet sådan at urinen altid vil glide ned i afløbet og ikke ligge sig nogle steder, gassen fra afløbet kan modsat ikke komme ud igennem nedefra og der vil du slippe for den dårlige lugt. Membranen som sidder i urinalet er en patenteret løsning som er blevet meget populær eftersom at den fungere optimalt.

Gør toiletoplevelsen bedre

De fleste har stået på et toilet som har en slem lugt grundet urin og affaldssamlinger i rørene, det kan du slippe fuldstændigt for med den nye teknologi og dine kunder vil aldrig have mulighed for at klage igen. Oftest er det et problem med afløbene når mange mennesker skal bruge urinalerne meget i løbet af dagen, du kan for eksempel mindske dine problemer med dårlige lugte ved at udskifte dine almindelige urinaler med vandfrie og simple af slagsen.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *