Få hjælp af glarmesteren til et bedre kontor

april 20, 2017 stantonoffice 0 Comments

Arbejder man kontor, er det især om sommeren nogle gange tæt på ulideligt at være inden døre.

Kontorer bliver om sommeren meget varme, hvis ikke man selv har gjort en forebyggende indsats for at gøre dem mulige at arbejde på. Solen bager på vinduerne, der afgiver meget varme og medarbejderne på den anden side, kan få en meget varm fornøjelse ved at tage på arbejde. Derfor kan det også være en rigtig god ide, at få gjort noget forebyggende mod varme kontorer.

Solfilm kan være en del af løsningen

Og her kommer glarmesteren ind i spillet. En glarmester er tit og ofte den der ahr styr på at sætte solfilm op på vinduer. Der er glarmestre i langt de fleste danske byer, og derfor vil det være en super god ide at kontakte en af disse glarmestre for at få et tilbud på at få sat solfilm op.

Solfilm reducerer den varme, som solens stråler bringer gennem vinduet markant. Der er en markant forskel at føle, hvis man får sat solfilm op på sine vinduer kontra ikke at have det. Udgiften til aircondition eller andre nedkølende processor kan mindske gevaldigt, hvis man får sat solfilm op på vinduerne.

Hvad klarer glarmesteren ellers?

En glarmester har lidt forskellige jobbeskrivelser, hvor fællesnævneren klart er glas. Det er arbejdet med glas en glarmester er specialiseret i og her du bruger ham i forhold til andre håndværkstyper.

Udover solfilm montering på vinduer, er dekorationsfolie noget som en glarmester gør sig i. Der findes lidt forskellige typer af dekorationsfolie, som vi vil komme nærmere ind på herunder.

 

Matteringsfolie

Matteringsfolie er den type af folie man bruger, når der skal kunne kigges ud men ikke ind. Folietypen er kendt af alle fra badeværelser og toiletter, hvor man gerne vil undgå at folk skal kunne kigge ind.

Det kan også være at man har en glasaltan, hvor man vil værne om sit privatliv og derfor får opsat noget matteringsfolie.

Glasmarkering

Glasmarkering er kendt fra mødelokaler og andre steder hvor det godt kan komme bag på folk, at der er en glasvæg eller dør. Det er en regel i bygningsreglementet, at der skal være tydelig markering af glas, hvis det ikke fremstår tydeligt at der er tale om glasdør eller væg. Det gøres for at minimere personskader ved uopmærksomhed.

Effektfolie

Det bruges til at pifte gamle møbler, skabsoverflader, døre, vægge og andre plane overflader op. Det er ikke nødvendigvis glasarbejde men også noget en glarmester kan klare, qua hans erfaring med at sætte folie på glas.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *