Husker du at forkæle dine vigtige medarbejdere?

maj 21, 2017 stantonoffice 0 Comments

Som medarbejder i en virksomhed, vil man gerne have anerkendelse og vide at man gør et godt stykke arbejde, det er helt naturligt. Nogle virksomheder er rigtig gode til at give den anerkendelse og belønne de medarbejdere der gør det rigtig godt på arbejdet. Er du endnu ikke en af de virksomheder eller vil du gerne have at jeres virksomhed bliver endnu bedre, så læs med her. Det er nemlig meget simpelt og nogle små ting som man kan gøre for at optimere arbejdsglæden hos sine ansatte.

Giv ros

Ros er noget alle mennesker har behov for, for at vide at vi er gode nok og gør et godt stykke arbejde, uden ros er det næsten garanteret at vi føler os efterladte og ikke ved hvilket retning vi skal gå i og om vi gør vores arbejde godt.

Det kan være svært for mange at give ros, men hvis du ansætter managere som er gode til at give ros, så bliver arbejdet meget nemmere, men det skal selvfølgelig ikke slutte der. Ros og anerkendelse starter helt fra toppen i en virksomhed og breder sig ned gennem hirakiet.

Giv præmier

En anden ting som er rigtig effektivt er gaver og præmier, præmier kan være rigtig godt til salgsteams, det er nemt at finde frem til en vinder og det kan motivere hele teamet hvis der er gode præmier på spil. Men hvad med de virksomheder eller medarbejdere som ikke har med salg at gøre og hvor man ikke direkte kan sige hvem der er bedst. Her kan man eksempelvis give gave til de medarbejdere der gør det godt. Se eksempler på gaver til hende og gaver til ham.

Anerkend arbejdet

En sidste mulighed er at anerkende arbejde og gerne overfor resten af virksomheden, det kan ske på mange måder. Det kan eksempelvis være at i hver mandag morgen sætter pris på et par medarbjedere og giver et par ord til hele teamet om hvorfor netop de her medarbejdere har gjort det ekstra godt. Det kan også være i har et internt nyhedsbrev og at i på den måde kan fremhæve de ansatte som gør det super godt, det er effektivt og det virker.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *