Tidsregistreringssystem i virksomheder

Tidsregistreringssystem til virksomheder

august 9, 2018 Bjoern 0 Comments

Ved du, hvor ofte dine medarbejdere er syge. Hvor mange sygedage de har fordelt over et helt år. Det er langt de færreste, der har helt styr på sådanne tal, fordi det ofte ikke er noget, man går specielt meget op i – så længe de ikke har mere end ca. 2 om måneden i gennemsnit.
Det kan være ret profitabelt i sidste ende, hvis man aktivt holder øje med eksempelvis sygefravær.

Brug tidsregistreringssytem til arbejdstimer

Der findes en del værktøjer rundt omkring, som kan tracke medarbejdernes arbejde i løbet af dagen. Et af dem er fra en virksomhed, der hedder Eazyproject. Deres system er udviklet til alle platforme og enheder, så medarbejderne kan arbejde uanset, hvor de befinder sig.
Du kan læse mere om deres tidsregistreringssystem, hvis du klikker på linket her.

Konsulentvirksomheder tracker deres arbejde

Mange virksomheder, der lever af at sælge deres timer, tracker altid deres tid. Det bliver de nødt til for at kunne bevise, at de har udført deres arbejde, hvis kunderne ikke er overbeviste. Når man først har vænnet sig til at tænde for timeren, hver gang man går i gang med arbejdet, så bliver det hurtigt blot en del af dagen.
Overfor kunder er det især vigtigt at tracke sin tid, da virksomhederne sender fakturerer ud på baggrund af den registrerede tid. Det skaber en gennemsigtighed, der er vigtig for det fremtidige samarbejde.

Den meget kendte bog; The Firm – også filmatiseret med Tom Cruise i hovedrollen – handler om en flok advokater, hvor det vigtigste for virksomhedens overlevelse er tidsregistrering. Det siges tidligt i bogen af Avery Tolar spillet af Gene Hackman.

Når der vælges et tidsregistreringssystem til virksomheden, er det vigtigt, at der tages højde for forskelligheden blandt medarbejderne. Nogle er vant til at bruge Android telefoner, hvor andre hellere vil benytte deres iOS enheder.
Mange bruger også en iPhone, hvor deres computere er Windows. Vælg derfor et system, der kan kapere begge dele lige godt.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *